Aktuelt:

Bøker av forfatteren:

Hvordan vinne venner - Slik får du innflytelse og fremgang
ISBN 978-82-92605-66-0
Les mer...

Lev livet uten bekymringer - Slik holder du kreftene og humøret oppe
ISBN 978-82-92605-67-7
Les mer...

Last ned høyoppløst
bilde av forfatter

Forfatter: Carnegie, Dale

Dale Carnegie Over 50 år etter sin død omtales Dale Carnegie fortsatt som verdens mest suksessfulle forfatter av selvhjelpsbøker. Hans filosofi for selvrealisering og suksess innen jobb- og privatliv har hjulpet millioner av mennesker - både politikere, næringslivsledere og helt vanlige mennesker.

"Den mest suksessrike selvhjelpsboken noen sinne"
The Times om Hvordan vinne venner.

Dale Carnegie (1888-1955) vokste opp i en fattig bondefamilie i Missouri, men startet kjapt sin egen karriere som selger og senere foredragsholder innen taleteknikk. Gjennom denne virksomheten utviklet han en egen selvrealiseringsfilosofi, som er spredt i en rekke bøker. I tillegg har over 8 millioner mennesker i 75 land deltatt på Dale Carnegie-kurs, og 450.000 er uteksaminert fra The Dale Carnegie Institute.

Også i Norge har mange oppdaget Dale Carnegie. Selskapet Dale Carnegie Norge arrangerer kurs for lærelystne nordmenn, som vil lære mer om hvordan man behandler mennesker og takler utfordringer i eget liv.

Lille Måne gir ut to av Carnegies mestselgende bøker, henholdsvis Hvordan vinne venner (How to Win Friends and Influence People, første gang utgitt i 1937) og Lev livet uten bekymringer (How to Stop Worrying and Start Living, 1948).

Les mer om Hvordan vinne venner
Les mer om Lev livet uten bekymringer

Disse to bøkene er solgt i over 42 millioner eksemplarer verden over, og de er høyst aktuelle den dag i dag - mange tiår etter de ble utgitt første gang. Samfunnet stiller stadig strengere krav til menneskers opptreden overfor seg selv og andre - på godt og vondt. Dette gir seg utslag i alt fra økt konkurranse i næringslivet til et urovekkende antall mennesker som sliter med psykiske plager som følge av unødvendige bekymringer. Dette viser behovet for Dale Carnegies Hvordan vinne venner og Lev livet uten bekymringer, som har hjulpet millioner av mennesker verden over med å bli kvitt sine bekymringer og oppnå suksess i jobb- og privatlivet.

Det er med stor glede at vi relanserer den viktigste, største og mestselgende forfatteren av bøker som fremmer personlig utvikling.

"Den beste investeringen jeg har gjort"
-Warren BuffetDale Carnegie på Wikipedia

Dale Carnegie hos Simon & Schuster

Hjelp, jeg har blitt selvhjulpet - Dagbladet.no, 6. juli 2010.

spacer spacer