Aktuelt:

  • Boken får du kjøpt i alle landets bokhandlere og nettbokhandlere fra april 2009.

Bøker av forfatteren:

Håndens hemmeligheter - Lær deg å lese hva hånden kan fortelle
ISBN 978-82-92605-40-0
Les mer...

KJØP BOKEN HER OG NÅ fra Haugenbok.no eller Bokkilden.no

Forfatter: Yang, Henning Hai Lee

Henning Hai Lee Yang Henning Hai Lee Yang er født i Oksens år. Han sier at det er derfor han er dømt til å arbeide jevnt og trutt, som de fleste Okser. Helt fra barnsben av har han hatt stor interesse for spådomskunst.
Anene hans kan spores helt tilbake til spåmannen og legen Yang Chiu Pun, som levde på 700-tallet. Henning Hai Lee Yang er født mellom to datoer, den 5.6. og den 6.6. kl. 00.00. Dette fødselstidspunktet er det få som har, og forfatteren hevder at det har gitt ham spesielle evner til spådom. Henning Hai Lee Yangs bestefar, Yang Xia Shui, besøkte Norge allerede i 1903. Faren, Frank Yang, hyret kinesiske mannskaper for norske redere fra 1949 til 1966, og brakte således familien i kontakt med Norge. Henning Hai Lee Yang lærte tidlig å lese menneskenes hender, ansikt og kroppsspråk. Han er ekspert i kinesisk og vestlig astrologi, I Ching og Feng Shui (kinesisk miljøanalyse). Han har skrevet mer enn 55 bøker hvorav 13 er solgt verden over.

Henning Hai Lee Yang er utdannet markedsøkonom og skipsingeniør, og har en doktorgrad i filosofi. I mer enn 20 år har han arbeidet som selvstendig konsulent for mennesker som søker hans råd. Han har holdt utallige foredrag og kurs i kinesisk kultur og spådomskunst, og mottar besøk fra hele verden på sitt spåkontor i Oslo.
Little Moon Publishing
Les mer om Henning Hai Lee Yang hos Wikipedia

Besøk gjerne forfatterens hjemmeside   www.yangz.com
Little Moon Publishing


spacer spacer