Aktuelt:

Bøker av forfatteren:

Finn ditt stille sted
ISBN 978-82-92605-09-7
Les mer...

Sinnsro i hverdagen
ISBN 978-82-92605-04-2
Les mer...

Last ned høyoppløst
bilde av forfatter

Forfatter: O’Hara, Nancy

Nancy O’Hara Nancy O’Haras første bok er Finn ditt stille sted (Find a Quiet Corner) som ble et fenomenalt gjennombrudd. Hun har én fot godt plantet i vestlig kultur, og den andre i østlig visdom. Og nettopp derfor klarer hun å formidle sitt budskap på en måte som er enkelt, forståelig og inspirerende for leserne.

Opprinnelig er Nancy O’Hara fra New England, men i dag er hun en vassekte New Yorker. I mer enn tyve år har hun bodd og arbeidet i denne metropolen som hun er blitt svært så forelsket i. Hun har en innholdsrik yrkeskarriere bak seg, som spenner fra små bokhandlere (hennes favoritt jobb) til krevende stillinger i store selskaper. Hun har ved flere anledninger hoppet av karrierejaget til fordel for åndelig føde - blant annet et lengre opphold i et Zen Buddhistisk kloster, og der endret hun sitt syn på verden radikalt.

I dag skriver hun på heltid, og kombinerer skrivingen med kurs- og foredragsvirksomhet. Hun er svært populær i USA, og Lille Måne håper å kunne invitere henne til Norge i 2007. Nå bor hun i New York sentrum der hun sammen med sine to katter har lykkes i å skape sitt eget stille, lille sted.

Hennes nyeste bok, Sinnsro i hverdagen (Serenity in motion), utkom på Lille Måne i 2007.

spacer spacer