Aktuelt:

Bøker av forfatteren:

Kjærlighetens kunst
ISBN 978-82-92605-96-7
(ISBN 978-82-92605-02-8)

KJØP BOKEN HER OG NÅ fra
Tanum.no

Les mer...
spacer

De fire leveregler
ISBN 978-82-92605-92-9

KJØP BOKEN HER OG NÅ fra
Tanum.no

Les mer...
spacer
Last ned høyoppløst
bilde av forfatter

Forfatter: Ruiz, Don Miguel

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz er født i en familie av healere og ble oppdratt på landsbygda i Mexico av moren som var curandera (healer), og bestefaren som var nagual (sjaman). Familien regnet med at Miguel ville ta over den gamle arven med healing og undervisning og bringe videre toltekenes esoteriske kunnskap. Istedet valgte Miguel det moderne livet, studerte medisin og ble kirurg.

En nær-døden-opplevelse forandret livet hans. Sent en kveld tidlig på 1970-tallet våknet han plutselig etter å ha sovnet ved rattet. I det øyeblikket skle bilen inn i en betongmur. Don Miguel husker at han ikke var i den fysiske kroppen da han trakk de to vennene sine i sikkerhet. Han ble overveldet av denne opplevelsen og begynte på en grundig selvutviklingsprosess . Han viet seg til forfedrenes gamle visdom med sin mor som lærer, og var lærling hos en mektig sjaman i den meksikanske ørkenen. Bestefaren, som i mellomtiden var gått bort, fortsatte å undervise ham gjennom drømmer.

Don Miguel Ruiz er en nagual av Ørneridder-slekten og har viet sitt liv til å dele de gamle toltekenes kunnskap med oss. Han bor i San Diego i California. På norsk er tidligere "De fire leveregler" utkommet sammen med en arbeidsbok, utgiver er Hilt & Hansteen. Ny utgave kom nå fra Lille Måne.

Forfatterens hjemmeside: www.miguelruiz.com

spacer spacer