Aktuelt:

  • Boken får du kjøpt i alle landets bokhandlere og nettbokhandlere.

Bøker av forfatteren:

Nå i 3. utgave. (September 2010)

Bedre uten brød
ISBN 978-82-92605-90-5
Les mer...
spacer
Tidligere utgave

Bedre uten brød
ISBN 978-82-92605-17-2
Les mer...

Forfatter: Lutz, Wolfgang

Wolfgang Lutz Finn ut hvordan et kosthold med lite karbohydrater og mer protein og fett kan forebygge, ja til og med kurere - hjertesykdom, sukkersyke, overvekt og mage- og tarmlidelser.

20. september 2005 kom en av årets mest oppsiktsvekkende bøker innen ernæring og personlig helse: BEDRE UTEN BRØD av legen Wolfgang Lutz (f. 1913 - d. 2010) og Christian Allan. Boken har et klart budskap: Kutt ned på karbohydratene i kosten, spis mer protein og mer fett. Wolfgang Lutz har behandlet nærmere 15 000 personer, og opplegget presenteres for deg i denne boka. Pasienter med lidelser i mage- og tarm, hjerte- og karsykdommer, overvekt og diabetes og en rekke andre sykdommer har fulgt hans opplegg og spist seg friske! Det er ikke vanskelig, men vaner må endres - og straks man klarer å frigjøre seg fra brød så er faktisk svært mye gjort.

BEDRE UTEN BRØD inneholder norske pasienthistorier og er gjennomarbeidet for norske forhold av blant annet ernæringsterapaut Jens Veiersted, dr. philos. Dag Viljen Poleszynski og kostholdsveileder Kenn Hallstensen.

KJØP BOKEN HER OG NÅ fra lillemaane.no

Pioner av lavkarbokost hedres av London - Mat og Helse, nr 10 - 2007

Nesten 100 år på LCHF-kost! - Dr. med. Wolfgang Lutz
Tekst av Robert Schönauer - 2010

LCHF - Low Carb High Fat

spacer spacer